ردیف |
عنوان |
شماره استاندارد |
توضیحات |
1 |
شربت آناناس – ویژگی ها و روش های آزمون |
12280 |
اصلاحیه شماره 1 |
2 |
دونات و پیراشکی - ویژگی ها و روش های آزمون |
16980 |
تجدید نظر اول |
3 |
تخم خوراکی ماکیان – ویژگی ها و روش های آزمون |
219 |
تجدید نظر سوم |
4 |
شیر و فرآورده های آن- نوشیدنی شیری میوه ای – ویژگی ها و روش های آزمون |
16881 |
تجدید نظر اول |
5 |
قند مایع خرما – ویژگی ها و روش های آزمون |
14442 |
اصلاحیه شماره 1 |
6 |
شربت پرتقال- ویژگی ها و روش های آزمون |
2735 |
اصلاحیه شماره 2 |
7 |
پودر شکلات داغ – ویژگی ها و روش های آزمون |
166884 |
تجدید نظر اول |