دعوتنامه کمسیون نهایی استاندارد پودر بستنی- پگاه اصفهان |
دعوت به جلسه کمیسیون فنی تدوین ماهی منجمد
11212
|
دعوت نامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد روده
11211-1 |
کمیسیون اولیه تدوین استاندارد ملی ایران با عنوان پلاستیک ها- کیسه های خرید پلاستیکی صنعتی قابل کمپوست |
دعوتنامه دومین جلسه کمیسیون اولیه تدوین استاندارد "پلاستیک ها - کیسه های خرید پلاستیکی صنعتی قابل کمپوست" |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد «قوطیهای فلزی آئروسل- واژهنامه» |
کمیسیون فنی استاندارد واژه نامه قوطی فلزی آئروسل |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد موتورهای درون سور-رینگ های پیستون خودرو |
برگزاری کمیسیون فنی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد "بسته بندی- ظروف یکبار مصرف سفره زیست پایه، جهت سرو مواد غذایی و آشامیدنی- ویژگیها و روشهای آزمون " |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد 14622(رژ لب) مورخ 1402/04/31 |
جلسه کمیسیون فنی |
معرفی نماینده جهت مشارکت در تجدید نظر استاندارد ملی ایران شماره 10770 |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد 4153بخش های 3،5و7 |
جلسه کمیسیون فنی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد 4153بخش های 3،5و7 |
جلسه کمیسیون فنی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد "بسته بندی- ظروف یکبار مصرف سفره زیست پایه، جهت سرو مواد غذایی و آشامیدنی- ویژگیها و روشهای آزمون" |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد 3154بخش 7 |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد روان کنندهها |
کمیسیون های اولیه و فنی تدوین استاندارد BS EN 15269-3:2022 |
دعوتنامه کمیسیون اولیه تجدید نظر استاندارد 37 |
دعوتنامه کمیسیون اولیه اصلاحیه استاندارد 4509 |
دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی استاندارد تیوپ ها و شلنگ های لاستیکی و پلاستیکی |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد 3512 |
دعوتنامه کمیسیون اولبه پلاستیک های زیست تخریب پذیر |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی استاندارد BS EN1529-2022 |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی تجدید نظر کنسرو رب گوجه فرنگی |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی استاندارد شماره 8654 |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون اولیه استاندارد خرما |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی کابل |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون نهایی رب |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون کنجاله آفتابگردان |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسوین اولیه/فنی گوشت تخمیری |
دعوتنامه کمیسیون اولیه مبلمان |
دعوتنامه کمیسیون اولیه فن آوری اطلاعات |
دعوتنلمه کمیسیون فنی کنسانتره خرما |
دعوتنامه کمیسیون فنی کابل راه ها |
دعوتنامه کمیسیون فنی بسته بندی پلاستیک های زیست تخریب پذیر |
دعوتنامه کمیسیون فنی پلاستیک ها PP , PE |
دعوتنامه کمیسیون فنی لاستیک- رودارای محصولات |
دعوتنامه تدوین آمبولانس |
دعوتنامه تدوین خرمای خشک |
دعوتنامه کمیسیون نهایی پارچه های روکش شده با لاستیک و پلاستیک |
دعوتنامه کمیسیون فنی فلز شناسی |
دعوتنامه کمیسیون صنایع دستی و نازک کاری چوب |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد 9604 |
دعوتنامه کمیسیون فنی مایعات خنک کننده غلیظ موتور |
دعوتنامه کمیسیون نهایی پلاستیک های زیست تخریب پذیر |
دعوتنامه کمیسیون اولیه استاندارد 3762 |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی خرمای نیمه خشک |
دعوت به دومین جلسه کمیسیون فنی استاندارد مبلمان |
دعوت به کمیسیون نهایی تدوین استاندارد با عنوان شیر پاستوریزه بز |
دعوت نامه تجدیدنظر استاندارد شکر به شماره 69 |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد آب و آبفا |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی |
دعوتنامه تدوین استاندارد آمبولانس |
دعوتنامه تدوین استاندارد آمبولانس- |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد 3-2-1562 |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد 3-2-1562 |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی رشته برق- تاسیسات الکتریکی فشار ضعیف |
دعوتنامه جلسه کمیسیون نهایی تجدید نظراستاندارد های ملی ایران به شماره ۹۶۰۴ |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون فنی صنایع غذایی - گلپر |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون فنی صنایع غذایی - میوه ها و سبزی ها |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی استاندارد - امنیت و تابآوری- اصالت، یکپارچگی و اعتماد به محصولات و مستندات |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد37 |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون نهایی صنایع غذایی - گوشت و فراورده های گوشتی |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی اصلاحیه استاندارد نگهدارنده های لامپ |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سیستم های حفاظت در برابر آتش بر پایه آب |
دعوتنامه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نکتار توت فرنگی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد- پلاستیک |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد تجهیزات جوشکاری قوس الکتریکی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 2628 |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد پلاستیک های زیست تخریب پذیر |
دعوتنامه کمیسیون نهایی کاربرد گسترش یافته نتایج آزمون مقاوت در برابر آتش |
دومین جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد خرمای خشک |
دعوتنامه شرکت در جلسه اصلاحیه خرما و پسته --- |
دعوتنامه شرکت در جلسه اصلاحیه خرما و پسته |
کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره 710 با عنوان میگوی منجمد |
کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی با عنوان «فناوری اطلاعات |
کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد با عنوان «مدیریت جمعآوری و حمل و نقل پسماند |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی کربن بلک |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون فنی محیط زیست |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد با موضوع کائولن مورد مصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد قوطی های فلزی هواسل |
دعوتنامه کمسیون اولیه و فنی استاندارد برچسب گذاری کیفیت الیاف کشمیر |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی استاندارد خدمات- فضاهای آموزشی کودکان و دانش آموزان استثنایی و معلول |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سامانه های حفاظت در برابر حریق بر پایه آب |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد پلاستیک های زیست تخریب پذیر |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون اولیه صنایع غذایی - شربت چکیده های گیاهی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 2628 |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد با موضوع آلیاژِهای لحیم |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد خرمای نرم و رطب |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون های فنی تجدید نظر استاندارد بیسکویت |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی روش اندازه گیری افت جرمی چای |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی و نهایی تجدیدنظر استاندارد وسایل برقی خانگی و مشابه |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سامانه های حفاظت در برابر حریق بر پایه آب |
دعوتنامه جلسه فنی تدوین استاندارد مایعات خنک کننده موتور |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد اطلاع رسانی بهداشتی - زیرساخت کلید عمومی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه |
دعوت نامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد میگوی منجمد |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد با موضوع تعیین مقادیر ناچیز جیوه در فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نکتار توت فرنگی |
تغییر زمان جلسه کمیسیون اولیه و فنی استاندارد خدمات- فضاهای آموزشی کودکان و دانش آموزان استثنایی و معلول- ویژگی
دعوتنامه شرکت در کمیسیون های اولیه تجدید نظر استاندارد رب انار و سس انار - ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد بسته بندی- بشکه های فولادی - مجموعه دریچه از نوع فلنج جاگذاری شده |
دعوتنامه کمیسیون فنی استانداردهای 2-3154 و نهایی تجدید نظر 4-43154 لمینت تزئینی فشرده |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد شبدر جوانه زده - ویژگی ها و روش های آزمون |
کمیسیون فنی اصلاحیه استانداردهای ملی ایران شماره 2361 و 3643 محلول هیپوکلریت سدیم و مابعات اسیدی سرویس های بهداشتی |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد پلاستیک¬ها- لوله¬های پلاستیکی گرمانرم برای انتقال سیالات |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته خدمات سالن زیبایی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد لولهها و اتصالات پلاستیکی- آمادهسازی مجموعههای آزمونی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استانداردهای 2-3154 و نهایی تجدید نظر 4-43154-لمینت تزئینی فشرده |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 103-آرد گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد اطلاع رسانی بهداشتی - زیرساخت کلید عمومی |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد آتش نشانی – خاموش کننده های چرخدار – ساختار و عملکرد |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد در رشته کودها و سموم |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد - امنیت و تابآوری |
دعوتنامه جهت مشارکت در کمیسیون بازنگری استاندارد 22107- وسایل کنترل و ایمنی برای مشعل ها |
دعوت نامه جلسه کمیسیون اولیه تدوین استاندارد ملی با عنوان سامانههای آشکارسازی و اعلام حریق |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره14725 -شیره انگور |
دعوت به جلسه با موضوع بررسی و تصمیم گیری نهایی در خصوص بند تعیین عدد پراکسید در تجدیدنظر استاندارد رژ لب |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 14725 -شیره انگور |
دعوت نامه جلسه کمیسیون اولیه تدوین استاندارد ملی با عنوان سامانههای ثابت اطفاء حریق |
دعوت نامه جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی با عنوان سامانههای آشکارسازی و اعلام حریق |
دعوتنامه شرکت در جلسات تجدید نظر استاندارد های رب انار-ویژگی ها و روش های آزمون و سس انار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد های 1-12828 و 2-12828- لوله های پلاستیکی گرمانرم |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی حضوری تجدید نظر استاندارد -بیسکویت |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی تجدیدنظر استانداردهای ملی 2943 و 5611 ویژگیهای گریس |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 103- آرد گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره 13304- آزمایشگاه های پزشکی |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته برق و الکترونیک- الزامات تجهیزات مقاومت عایقی |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته خدمات 1 |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته خدمات |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی- محصولات آهنگری از جنس فولاد کربنی |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی |
دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی کابل راه ها- الزامات ایمنی برای کابل راه های طراحی شده برای حمل مسافر |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد ملی 103 |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد ملی 2628- نان های مسطح |
کمیسیون اولیه و فنی استاندارد الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی برای استفاده در اندازه گیری کنترل و آزمایشگاه - الزامات ویژه برای تجهیزات به منظور استفاده در فضای آموزشی کودکان |
کمیسیون نهایی استانداردهای ملی خرمای خشک،نیمه خشک،نرم و رطب |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد رشته خودرو و نیروی محرکه |
کمیسیون نهایی استاندارد های 2-1093 و 2-2169- تایر رادیال سواری و اتوبوسی |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد خدمات پس از فروش مبلمان |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استانداردهای آب و آبفا |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد تجهیزات و فراورده های نفتی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - کمیته سیستم های کیفیت |
دعوت نامه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد مربا، مارمالاد و ژله مربا |
دعوت نامه جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی با عنوان سامانههای ثابت اطفاء حریق |
کمیسیون فنی استاندارد - الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی برای استفاده در اندازه گیری کنترل و آزمایشگاه |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره 17736- درهای لولایی یا پاشنه ای |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی با عنوان «مدیریت جمعآوری و حمل و نقل پسماند |
دعوتنامه کمیسیون اولیه استاندارد ملی 104- گندم- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در ادامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد در رشته کودها و سموم |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی رشته خدمات |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه اصلاحیه استاندارد ملی ایران به شماره 4658 (پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)- ویژگی ها و روش های آزمون) |
تغییر ساعت برگزاری جلسه کمیسیون فنی رشته خدمات |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد آب و آبفا |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی رشته برق و الکترونیک- الزامات ایمنی الکتریکی |
دعوتنامه برای مشارکت در کمیسیون بازنگری استاندارد 4512- کنترل های چند کاره گاز |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد 17-2-1562- وسایل برقی خانگی مشابه- |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد 17-2-1562- وسایل برقی خانگی و مشابه |
دعوتنامه جهت مشارکت در کمیسیون بازنگری استاندارد 13578- خوراک طیور مکمل |
دعوتنامه شرکت در جلسات تجدید نظر استاندارد های رب انار-ویژگی ها و روش های آزمون و سس انار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی استاندارد- منسوجات نبافته |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی اصلاح دو استاندارد ملی ایران شماره 93 و 1528- شیر فرادما و پاستوریزه |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سامانه های حفاظت در برابر حریق بر پایه آب |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره 3762- کنسرو خوراک بادمجان، کدو مسمایی و مخلوط بادمجان و کدو مسمایی |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد با موضوع تعیین مقادیر ناچیز جیوه در فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد در رشته کودها و سموم |
کمیسیون فنی اصلاحیه استانداردهای ملی ایران شماره 2361 و 3643- پاک کننده ها و محلول هیپو کلریت سدیم |
کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی با عنوان لوله و اتصالات پلاستیکی گرماسخت تقویتشده با الیاف شیشه GRP |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد بسته بندی- ظروف یکبار مصرف سفره زیست پایه |
کمیسیون نهایی استانداردهای ملی خرمای خشک،نیمه خشک،نرم و رطب |
مشارکت در تدوین استاندارد- فنرهای تخت |
دعوت به جلسه با موضوع بررسی نتایج آزمون تعیین عدد پراکسید در تجدیدنظر استاندارد رژ لب- استاندارد 414622 |
دعوت به جلسه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 1899 با عنوان سردخانه های مواد خوراکی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - ساختمان و مصالح و فرآورده های ساختمانی- قیر و مواد قیری |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد تجهیزات و فراورده های نفتی - تعیین مقدار گوگرد به روش طیف سنجی |
دعوتنامه کمیسیون تجدیدنظر استاندارد آب زرشک تغلیظ شده |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 21142 با عنوان سرکه بالزامیک |
دعوت به جلسه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 1899 با عنوان سردخانه های مواد خوراکی |
دعوت نامه ادامه کمیسیون فنی استاندارد - خودروهای موتوری |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی رشته برق و الکترونیک - الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی |
دعوتنامه جلسه فنی تدوین استاندارد در رشته کودها و سموم |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی- پلاستیک ها |
دعوتنامه جهت مشارکت در جلسه دوم کمیسیون فنی استاندارد 13578- خوراک دام |
دعوتنامه شرکت در جلسات تجدید نظر استاندارد های رب انار-ویژگی ها و روش های آزمون و سس انار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد- منسوجات نبافته |
دعوتنامه کمیسیون اولیه، فنی و نهایی استاندارد ملی با عنوان سامانه های آشکارسازی و اعلام حریق |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد- محصولات تخت فولادی پوشش داده شده |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد با عنوان خدمات پس از فروش مبلمان |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک- موتورهای احتراق داخلی رفت و برگشتی |
دعوتنامه کمیسیون اولیه، فنی و نهایی استاندارد ملی با عنوان سامانه های آشکارسازی و اعلام حریق ساختمانها |
کمیسیون فنی استاندارد -الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی برای استفاده در اندازه گیری کنترل و آزمایشگاه |
اصلاحیه زمان برگزاری جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد مبلمان- خدمات پس از فروش |
دعوت به کمیسیون فنی استاندارد 11447- شلنگ های لاستیکی و پلاستیکی و ملحصات شلنگ |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد آب و آبفا |
دعوتنامه جهت مشارکت در جلسه دوم کمیسیون فنی استاندارد 13578- خوراک دام |
دعوتنامه شرکت در جلسه انواع کنسرو خورش با گوشت |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد- پلاستیک ها |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد- فنرهای تخت |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد مدیریت جمعآوری و حمل پسماند- واژهنامه |
دعوتنامه کمیسیون تجدیدنظر استاندارد آب زرشک تغلیظ شده |
دعوتنامه کمیسیون فنی اندازه گیری رطوبت در فراورده های گوشتی |
دعوت نامه کمیسیون فنی 2-گلیسریل منوپالمیتات |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه- ماشین های خاکبرداری |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - فلزشناسی- مس و آلیاژ های مس |
دعوت نامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد مواد روکش کف- پارت های 1 تا 5 |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی)- پلاستیک ها |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی)- کر بن بلک |
دعوتنامه شرکت در جلسه استاندارد فناوری اطلاعات-تکنیک های امنیتی |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد بیسکویت - ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی مایع ترمز غیر نفتی |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد های ملی 338 و 12372 (مایعات خنک کننده بر پایه گلیکول) |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد 4153 قسمت دوم- روکش چند لایه تزئینی فشرده |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد مدیریت جمعآوری و حمل پسماند- واژهنامه |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد موتورهای احتراق داخلی رفتوبرگشتی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد 12-7216 و 4-7216- ارزشیابی زیست شناختی وسایل پزشکی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد با عنوان فناوری اطلاعات- آشکارسازی حمله ارائه زیستسنجشی |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سامانه های حفاظت در برابر حریق بر پایه آب |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک- تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک -وسایل ایمنی برای محافظت در برابر فشار بیش از حد |
دعوتنامه کمیسیون فنی مایه پنیر میکروبی |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد- برچسب گذاری کیفیت برای الیاف کشمیر موکشی شده |
دعوتنامه کمیسیون نهایی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نکتار توت فرنگی |
دعوتنامۀ کمیسیون فنی استاندارد – رشته بسته بندی- پلاستیک ها |
دعوتنامۀ کمیسیون فنی استاندارد – رشته مکانیک-خوردگی فلزات و آلیاژها |
دعوتنامۀ کمیسیون نهایی استاندارد – رشته خدمات |
دعوتنامۀ کمیسیون نهایی استاندارد – رشته محیط زیست |
کمیسیون فنی استاندارد انفورماتیک سلامت -ارتباط سابقه سلامت الکترونیکی |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد روکش چند لایه تزئینی فشرده قسمت دوم (تغییر لینک جلسه) |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی - بسته بندی |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی - رشته خدمات |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی- رشته بسته بندی |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی- رشته خدمات |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی- رشته محیط زیست |
پیرو دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی- رشته محیط زیست1 |
دعوت به جلسه فنی تجدیدنظر استاندارد فرآورده های آرایشی و بهداشتی- رژ لب |
دعوت به جلسه کمیسیون فنی مجموعه استانداردهای دوچرخه |
دعوت به کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد با منبع - روش های آزمون استاندارد برای مقاونت در برابر سایش مرطوب پوشرنگ های دیواری |
دعوت نامه دومین جلسه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد مربا، مارمالاد و ژله مربا |
دعوت نامه کمسیون فنی تجدید نظر استاندارد خودروهای LPG |
دعوت نامه کمسیون فنی تجدید نظر استاندارد خودروهای جاده ای- الزامات سامانه های دستیار سرعت هوشمند (ISA) |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد (رشته اندازه شناسی)- درستی روش ها و نتایج اندازه گیری- قسمت 2 |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 2203 (نان سوخاری - ویژگیها و روشهای آزمون) |
دعوت به جلسه کمیسیون نهایی استاندارد دودکش ها- روش های آزمون برای دودکش های سامانه های تولیدکننده دود- قسمت 1-روش های آزمون عمومی (مجازی) |
دعوت به کمیته اولیه و فنی استاندارد کالیبراسیون ترازوهای فشار |
دعوت به کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد 1-6454- پوشرنگ و جلاها |
دعوت نامه ادامه کمیسیون فنی استاندارد - رشته خودرو و نیروی محرکه- خودروهای موتوری |
دعوت نامه کمیسیون تدوین استاندارد - منسوجات نبافته |
دعوت نامه کمیسیون تدوین استاندارد دستگاه های تصفیه آب خانگی |
دعوت نامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد مربا، مارمالاد و ژله مربا |
دعوت نامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی تعالی خدمت- اصول و مدل |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد آب و آبفا- استفاده از فاضلاب تصفیه شده برای پروژه های آبیاری |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد صنایع غذایی |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی استاندارد- فنرهای تخت 1 |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی استاندارد- فنرهای تخت |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه و فنی- فراورده های نفتی مایع |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه و فنی- گوشت و فراورده های گوشت |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی استاندارد صنایع غذایی- آرد گندم |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی- پلاستیک ها، لوله های پلاستیکی گرمانرم |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی- کربن بلک |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران شماره 2706 غلات، حبوبات و فرآوردههای جانبی – اندازه گیری خاکستر در کوره |
دعوتنامه دومین کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد آیین کار خدمات هواپیمایی - شرایط خرید- صدور و ابطال بلیت در پرواز های مسافری |
دعوتنامه شرکات در جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد فناوری اطلاعات- آشکارسازی حمله ارائه زیست سنجشی- قسمت 3-آزمون و گزارش |
دعوتنامه شرکت در جلسات فنی اصلاحیه استاندارد های 61549 و 62612 (لامپ های LED و متفرقه) |
دعوتنامه شرکت در جلسه استاندارد فناوری اطلاعات-تکنیک های امنیت-تسهیم راز-بخش 2-ساز و کارهای بنیادی |
دعوتنامه شرکت در جلسه استاندارد فناوری اطلاعات-تکنیک های امنیت-تسهیم راز-بخش 2-ساز و کارهای بنیادی1 |
دعوتنامه شرکت در جلسه اصلاحیه استاندارد شیر طعم دار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در جلسه اصلاحیه استاندارد شیر طعم دار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در جلسه تجدیدنظر تدوین استاندارد ملی ایران با عنوان راهنمای استقرار تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در کنسرو رب گوجه فرنگی |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون اولیه تجدید نظر استاندارد شیر خام- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد (رشته اندازه شناسی)- درستی روش ها و نتایج اندازه گیری |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی و نهایی ندوین استاندارد مواد غذایی ویژه بیماران فنیل کتونوری-ویژگیها و روشهای آزمون |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون نهایی استانداردهای روش های آزمون سیمان- قسمت 3 تعیین زمان گیرش و سلامت و روش های آزمون سیمان- قسمت 6 تعیین نرمی |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد روکش های مصنوعی چند لایه (HPL HPDL ) ورق های آغشته شده به رزین های گرما سخت (لمینت) قسمت 6- لمینت های فشرده برای مصارف بیرونی با ضخامت 2mm و بیشتر- طبقه بندی و ویژگی ها |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد- منسوجات نبافته |
دعوتنامه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد آیین کار خدمات هواپیمایی - شرایط خرید- صدور و ابطال بلیت در پرواز های مسافری |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد 3154 قسمت 4 ,7- لمینت های تزئینی فشرده |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد آشکارسازی حمله ارائه زیست سنجی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد- اطلاعات مکانی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد خدمات غواصی تفریحی - الزامات آموزش غواصی دستگاه تنفس مجدد - غواصی بدون فشار |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد روکش های مصنوعی چند لایه (HPL HPDL ) ورق های آغشته شده به رزین های گرما سخت (لمینت) قسمت 6- لمینت های فشرده برای مصارف بیرونی با ضخامت 2mm و بیشتر- طبقه بندی و ویژگی ها |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104-گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد مدیریت جمعآوری و حمل پسماند- واژهنامه |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد موتورهای احتراق داخلی رفتوبرگشتی- اندازه گیری آلایندههای اگزوز- قسمت 1 |
دعوتنامه کمیسیون فنی اصلاحیه استانداردهای ملی ایران شماره 2361 و 3643- سدیم هیپو کلریت- پاک کننده ها |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد- فناوری اطلاعات |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد قوطی های فلزی هواسل |
دعوتنامه کمیسیون فنی تدوین سامانه های حفاظت در برابر حریق بر پایه آب |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی - اتصال دهنده ها |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک- تجهیزات گاز سوز آشپزخانه تجاری |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته مکانیک- شیرهای دستی برای دستگاه های گاز سوز |
دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی استاندارد- آتش نشانی – خاموش کننده های چرخدار – ساختار و عملکرد |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد- اطلاعات مکانی |
سومین کمیسیون فنی تدوین مربا، مارمالاد و ژله مربا |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد محصولات پنیر و پنیر فرآوری¬شده (پروسس)، کازئین و کازئینات - تعیین میزان چربی - روش وزن سنجی |
فناوری اطلاعات- آشکارسازی حمله ارائه زیست سنجشی- قسمت 3-آزمون و گزارش |
کمیسیون فنی استاندارد انفورماتیک سلامت -ارتباط سابقه سلامت الکترونیکی |
لغو جلسه فنی تجدیدنظر استاندارد فرآورده های آرایشی و بهداشتی- رژ لب |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تجدید نظر شیر خام- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی - کربن بلک |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی استاندارد صنایع غذایی - آرد گندم |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی- کنسرو انواع خورشت با گوشت |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد آب زرشک تغلیظ شده |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی- پلاستیک |
دعوتنامه جهت شرکت در کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران شماره 2706 غلات، حبوبات و فرآوردههای جانبی – اندازه گیری خاکستر در کوره |
دعوتنامه شرکت در جلسه فنی تجدیدنظر تدوین استاندارد ملی ایران با عنوان راهنمای استقرار تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در کنسرو رب گوجه فرنگی |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون نهایی استاندارد مواد غذایی ویژه بیماران فنیل کتونوری- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد رشته مدیریت منابع انسانی |
دعوتنامه کمسیون فنی استاندارد آتش نشانی- خاموش کننده های چرخدار- ساختار و عملکرد |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد آتش نشانی- خاموش کننده های چرخدار- ساختار و عملکرد |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی رشته فلزشناسی- سیستم شناسه گذاری رویداد ها |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد 2-4153 روکش های چند لایه تزئینی فشرده(لمینیت) |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد 5537- شیر خشک و فراورده های شیرخشک |
شرکت در کمیسیون نهایی تدوین استاندارد 22319- پنیر و پنیر فراوری شده - کازئین و کازئینات |
کمیسیون فنی استاندارد انفورماتیک سلامت - زیرساخت کلید عمومی - قسمت 3- مدیریت خط مشی مرجع گواهی |
اصلاحیه دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 5691 با عنوان کره پسته - ویژگی ها و روش های آزمون |
تغییر زمان جلسه فنی تجدیدنظر استاندارد فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دعوت به جلسه فنی تجدیدنظر استاندارد فرآورده های آرایشی و بهداشتی- رژ لبINSO 14622 |
دعوت به جلسه کمیسیون فنی استاندارد دوچرخه (پارت 3) |
دعوت به جلسه کمیسیون نهایی استاندارد دوچرخه (پارت 2) |
دعوت به جلسه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 21142 با عنوان سرکه بالزامیک - ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوت به جلسه مجازی کمیسیون فنی تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران شماره 22-9666و شماره 15534 |
دعوت به جلسه مجازی کمیسیون نهایی تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران شماره 22-9666 و شماره 15534-نساجی- دستکش های حفاظتی |
دعوت نامه کمیسیون تدوین استاندارد دستگاه های تصفیه آب خانگی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - ساختمان و مصالح و فرآورده های ساختمانی |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - ساختمان و مصالح و فرآورده های ساختمانی-1 |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد تجهیزات و فراورده های نفتی |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد ملی- اپتیک چشم |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی (به صورت مجازی) استاندارد تجهیزات و فراورده های نفتی |
دعوتنامه جلسه کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی- اپتیک چشم |
دعوتنامه جلسه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 877 با عنوان صنایع دستی-جاجیم-ویژگی ها و آیین کار |
دعوتنامه جلسه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 5691 با عنوان کره پسته - ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه جلسه کمیسیون نهایی تجدیدنظر استاندارد 8403- فراورده نفتی مایع |
دعوتنامه جهت مشارکت در جلسه کمیسیون فنی استاندارد دیگ زودپز |
دعوتنامه شرکت در ادامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد (رشته اندازه شناسی) |
دعوتنامه شرکت در ادامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد رشته مدیریت |
دعوتنامه شرکت در جلسات تجدید نظر استاندارد های رب انار-ویژگی ها و روش های آزمون و سس انار- ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه شرکت در جلسه استاندارد فناوری اطلاعات-فنون امنیت-تسهیم راز-قسمت 2-ساز و کارهای بنیادی |
دعوتنامه شرکت در جلسه تدوین استاندارد 62776 |
دعوتنامه شرکت در جلسه تدوین استاندارد 62776-0 |
دعوتنامه شرکت در جلسه فناوری اطلاعات- فنون امنیت- تسهیم راز |
دعوتنامه شرکت در جلسه فنی تجدیدنظر تدوین استاندارد ملی ایران با عنوان راهنمای استقرار تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در کنسرو رب گوجه فرنگی |
دعوتنامه شرکت در جلسه کمیسیون نهایی رب و سس انار |
دعوتنامه شرکت در جلسه لامپ های LED دو کلاهک |
دعوتنامه شرکت در جلسه نهایی تجدیدنظر تدوین استاندارد ملی ایران با عنوان راهنمای استقرار تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در کنسرو رب گوجه فرنگی |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد موتورهای احتراق داخلی رفتوبرگشتی- اندازه گیری آلایندههای اگزوز- قسمت 1 |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد 5063 (مایع ترمز با پایه نفتی) |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدید نظر استاندارد های ملی 338 (مایعات خنک کننده بر پایه گلیکول) |
دعوتنامه کمیسیون نهایی استاندارد موتورهای احتراق داخلی رفتوبرگشتی- اندازه گیری آلایندههای اگزوز- قسمت 1 |
شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد بر مبنای ISO 5537 و کمیسیون نهایی بر مبنای ISO 23319 |
کمیسیون فنی تدوین استاندارد با عنوان فناوری اطلاعات- آشکارسازی حمله ارائه زیست سنجشی |
کمیسیون فنی و نهایی استاندارد الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی برای استفاده در اندازه گیری کنترل و آزمایشگاه – قسمت 2- 130 الزامات ویژه برای تجهیزات به منظور استفاده در فضای آموزشی کودکان |
کمیسیون فنی و نهایی استاندارد انفورماتیک سلامت- ارتباط سابقه سلامت الکترونیکی- قسمت 1- مدل مرجع |
کمیسیون فنی و نهایی تدوین استاندارد با عنوان فناوری اطلاعات- آشکارسازی حمله ارائه زیست سنجشی |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 2203 (نان سوخاری - ویژگیها و روشهای آزمون) |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - بسته بندی خرما - ویژگی ها |
دعوتنامه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نان های حجیم-ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نان های حجیم-ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه و فنی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 4447 با عنوان چربی شیر- تعیین عدد پراکسید |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه، فنی و نهایی استاندارد تولید فرآورده های مراقبت بهداشتی مبتنی بر سلول (CBHP)- کنترل ریسک های میکروبی حین فرآیند - آئین کار- اصلاحیۀ شمارۀ 1 (مجازی) |
دعوت به جلسه کمیسیون اولیه، فنی و نهایی استاندارد تولید فرآورده های مراقبت بهداشتی مبتنی بر سلول (CBHP)- کنترل ریسک های میکروبی حین فرآیند - آئین کار- اصلاحیۀ شمارۀ 1 (مجازی)1 |
دعوت به جلسه کمیسیون نهایی تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 21142 با عنوان سرکه بالزامیک - ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوت به جلسه کمیسیون نهایی مجموعه استانداردهای دوچرخه |
دعوت نامه کمیسیون فنی استاندارد - فلزشناسی - مس و آلیاژهای مس |
دعوت نامه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد مربا، مارمالاد و ژله مربا |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی استاندارد - آرد گندم- آیین کار تولید |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی استاندارد صنایع غذایی- آرد گندم |
دعوتنامه ادامه جلسه کمیسیون فنی استاندارد صنایع غذایی- آردگندم |
دعوتنامه ادامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد آب زرشک تغلیظ شده |
دعوتنامه بازنگری استاندارد کراکر- 3682 |
دعوتنامه جلسه کمیسیون اولیه و فنی تدوین استاندارد ملی (خدمات در مهندسی پزشکی) |
دعوتنامه جلسه کمیسیون نهایی تدوین استاندارد ملی- اپتیک چشم |
دعوتنامه جهت مشارکت در جلسه کمیسیون فنی استاندارد 20837- میکروبیولوژی ورق مقوایی |
دعوتنامه شرکت در ادامه کمیسیون فنی تدوین استاندارد (رشته اندازه شناسی) |
دعوتنامه شرکت در جلسه تجدیدنظر استاندارد با عنوان سس گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی |
دعوتنامه شرکت در جلسه تجدیدنظر استاندارد با عنوان سس گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی1 |
دعوتنامه شرکت در جلسه تدوین استاندارد 18930 |
دعوتنامه شرکت در جلسه فنی تجدید نظر استاندارد 1-635 |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی تدوین استاندارد در رشته محیط زیست- دفع مواد شیمیایی آزمایشگاهی و نمونه ها |
دعوتنامه شرکت در کمیسیون فنی -دفع مواد شیمیایی و آزمایشگاهی نمونه ها- راهنما |
دعوتنامه کمیسیون اولیه تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان کیک-ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمیسیون تجدیدنظر استاندارد آب زرشک تغلیظ شده |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد خدمات غواصی تفریحی - الزامات آموزش غواصی دستگاه تنفس مجدد - غواصی با کاهش فشار تا عمق 45 متر |
دعوتنامه کمیسیون فنی استاندارد ملی 104- گندم |
دعوتنامه کمیسیون فنی تجدیدنظر استاندارد ملی ایران با عنوان نان های حجیم-ویژگی ها و روش های آزمون |
دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی 338 (مایعات خنک کننده بر پایه گلیکول) |
دعوتنامه کمیسیون فنی و نهایی تجدید نظر استاندارد ملی 5063(مایع ترمز بر پایه نفتی) |
دعوتنامه کمیسیون نهایی اصلاحیه دو استاندارد شیر پاستوریزه و شیر فرادما |